Et sents insatisfet/ta o desorientat/da en algun aspecte de la teva vida?

T’acompanyo a descobrir-ne els motius i a fer els passos que et permetin no només superar aquesta situació puntual, sinó que també t'apropin a viure una vida més plena, més significativa i més alineada amb el teu jo profund.

T'has fet mai alguna d'aquestes preguntes?

 • Per què visc sempre tant preocupat/da o malhumorat/da?
 • Per què em costa tant disfrutar de les coses bones de la vida?
 • Tinc la vida que m'hauria agradat?
 • Em dedico a la professió que realment m'agrada?
 • Sóc realment com crec ser o són les circumstàncies que m'han conduït a ser-ho?
 • Com sóc com a pare o mare? I com a parella? I com a fill/a?
 • Sóc un bon amic o amiga?
 • A què li tinc por? Què m'està impedint fer aquesta por?
 • Per què els altres no em fan el cas que crec que em mereixo?
 • El dia que em mori, em sentiré satisfet/da de com he viscut la meva vida?
 • Quin serà el llegat que deixaré?
 • Sóc feliç?

Si la resposta és afirmativa llavors és molt probable que et pugui ajudar a aprofundir més en les respostes que busques i a trobar la pau mental i espiritual que íntimament anheles.

Per què confio que et puc ajudar?

Perquè, després de molts anys fent-me jo també aquestes preguntes, vaig decidir iniciar un procés d'autoindagació que em permetés posar llum a tots aquells aspectes de mi que fins llavors se'm mantenien ocults.

Simultàniament a això he dedicat els darrers 4 anys a formar-me per tal de poder acompanyar a d'altres persones a fer el seu propi camí.

Ara, gràcies a l'experiència personal adquirida i a la formació rebuda, em sento preparat i molt motivat per iniciar la meva activitat com a acompanyant filosòfic.

Si et ressonen les meves paraules i creus que et puc ser d'ajuda, t'animo a posar-te en contacte amb mi o a reservar una primera sessió gratuïta sense cap compromís.

Si encara tens dubtes o simplement tens curiositat per saber més de mi, pots fer-ho aquí.

L'autoconeixement com a base

Tot procés de canvi vital implica alhora un procés d'autoconeixement, ja que és dins d'un/a mateix/a on habiten totes les respostes i totes les eines que ens permetran créixer a nivell personal.

Tal com el concebo jo, un procés d'autoconeixement es compon de les següents 4 fases, que es repeteixen una darrere l'altra de forma cíclica:

Respirar

Implica aturar-se, allunyar-se mentalment de la nostra realitat externa més immediata i centrar-nos simplement en nosaltres i en la nostra respiració.

Escoltar-se

Implica adonar-se de tot allò que sentim, com ara les nostres emocions, les nostres sensacions corporals o els nostres pensaments inconscients.

Reflexionar

Implica preguntar-se el motiu pel qual ens sentim així en aquest moment. Què ens poden estar dient aquestes sensacions sobre nosaltres mateixos?

Actuar

Implica responsabilitzar-se sobre allò que anem descobrint sobre nosaltres mateixos i passar a l'acció, encara que sigui amb petits passos.

Reserva la teva primera sessió gratuïta i sense compromís

Aquest primer contacte servirà per conèixer-nos, resoldre els dubtes que tinguis i plantejar les diferents possibilitats sobre com podem abordar allò que et preocupa.