Transforma la teva vida

T'acompanyo a esdevenir la persona que anheles ser superant aquells obstacles que ara mateix t'estan impedint explotar tot el teu potencial.

Oriol Noya

En què consisteix un procés de coaching?

Si decideixes confiar en mi per a acompanyar-te, ens basarem en el model que es coneix com a GROW, que és molt útil i que consisteix en formular-se les següents 4 preguntes clau:

G

Què vols aconseguir?

Objectiu

T'ajudaré a definir nítidament la meta que vols assolir i a explorar els motius pels quals aquesta és important per a tu.

R

En quin punt estàs ara?

Realitat

T'acompanyaré a posar una major consciència sobre aquells aspectes que conformen la teva realitat immediata.

O

De quines opcions disposes?

Opcions

T'ajudaré a explorar les diferents alternatives d'acció de les que disposes i a identificar aquelles que siguin més viables.

W

Quins passos faràs?

Voluntat

T'animaré a escollir i comprometre't amb un pla d'acció concret i et donaré el suport que necessitis durant la seva posada en pràctica.

L'autoconeixement com a base

Tot procés de canvi vital implica alhora un procés d'autoconeixement, ja que és dins d'un/a mateix/a on habiten totes les respostes i totes les eines que ens permetran créixer a nivell personal.

Tal com el concebo jo, un procés d'autoconeixement es compon de les següents 4 fases, que es repeteixen una darrere l'altra de forma cíclica:

Respirar

Implica aturar-se, allunyar-se mentalment de la nostra realitat externa més immediata i centrar-nos simplement en nosaltres i en la nostra respiració.

Escoltar-se

Implica adonar-se de tot allò que sentim, com ara les nostres emocions, les nostres sensacions corporals o els nostres pensaments inconscients.

Reflexionar

Implica preguntar-se el motiu pel qual ens sentim així en aquest moment. Què ens poden estar dient aquestes sensacions sobre nosaltres mateixos?

Actuar

Implica responsabilitzar-se sobre allò que anem descobrint sobre nosaltres mateixos i passar a l'acció, encara que sigui amb petits passos.

Reserva la teva primera sessió gratuïta i sense compromís

Aquest primer contacte servirà per conèixer-nos, resoldre els dubtes que tinguis i plantejar les diferents possibilitats sobre com podem abordar allò que et preocupa.