Quí sóc?

Em dic Oriol Noya Giner i vaig nèixer l'any 1984 a Sant Sadurní d'Anoia, poble en el que he viscut la major part de la meva vida.

Estic format en Enginyeria Multimèdia, en Direcció de Projectes i en Màrqueting digital, i he treballat durant 15 anys en l'àmbit tecnològic i creatiu, desenvolupant principalment tasques de programador de pàgines webs i aplicacions mòbils.

Sempre he sigut una persona curiosa i molt oberta a aprendre coses noves. El meu principal hobby és llegir, especialment llibres en paper, doncs m'agrada poder agafar-los en qualsevol moment de la meva biblioteca personal i subratllar-los i anotar-los tot el que vulgui.

Arrel d'una crisi personal i existencial que em va sobrevenir l'any 2016, vaig iniciar un procés profund d'autoconeixement que em va conduïr a replantejar-me molts aspectes sobre mi, la meva vida i la meva visió de la realitat.

Fruit d'aquest procés he anat prenent cada cop més consciència sobre quí sóc i què anhelo realment, i mica en mica he anat fent els passos per realinear la meva realitat més immediata als meus anhels més autèntics i profunds.

A un nivell pràctic, aquest realineament ha suposat un retrobament amb una dimensió meva, poc desenvolupada fins llavors, que és la meva voluntat íntima d'ajudar a d'altres persones a gaudir d'una vida més feliç.

És per aquest motiu que vaig decidir formar-me en aquelles disciplines que jo creia que em podrien aportar els coneixements i les aptituds per a fer-ho, ja fos perquè n'havia viscut els seus beneficis en la meva pell o en la d'alguna persona propera.

Primer, vaig cursar una formació en Acompanyament filosòfic durant 3 anys, que no només va ser clau pel meu propi procés d'autoconeixement, sinó que em va donar una nova mirada molt més rica i profunda sobre la condició humana.

Actualment estic cursant una formació en Coaching Integratiu i PNL, que m'està donant moltes eines per acompanyar a les persones a connectar amb el seu potencial interior.

En un futur proper, m'agradaria cursar una formació en Terapia Gestalt, doncs crec que enriquirà encara més la meva visió sobre l'art d'acompanyar a persones.

Reserva la teva primera sessió gratuïta i sense compromís

Aquest primer contacte servirà per conèixer-nos, resoldre els dubtes que tinguis i plantejar les diferents possibilitats sobre com podem abordar allò que et preocupa.